ХИБРИД д.о.о.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

ХИБРИД д.о.о. је основан 1953. године као Удружење за унапређење производње кукуруза и осталих ратарских култура целе бивше Југославије. Захваљујући успешној пословној и професионалној прошлости, као и богатом стеченом искуству у производњи и пласману квалитетног семена хибридног кукуруза у земљи и иностранству, ХИБРИД је данас лако препознатљив бренд, поносан на своје успехе.

Јединствено поднебље, земљиште и рељеф западне Србије чине да је јагодичасто воће, а посебно малина, по свом квалитету, боји и укусу препознатљива широм света дуги низ година, што је резутирало развојем Хибрид Фриго програма. У жељи да се најбоље из природе овога краја одговарајуће сачува за потрошаче широм света, ХИБРИД је у средишту региона са највећом и најквалитетнојим производњом, у Горњој Добрињи и Маковишту, изградио две хладњаче за брзо и дубоко замрзавање.

Стручност наших људи, традиција и производња која сеже годинама уназад применом моредних метода и контроле у свим фазама раста воћа, гарантује високи принос јединственог квалитета.            

Бавимо се откупом, замрзавањем, прерадом и паковањем воћа (малина, купина, рибизла, шљива, боровница и воћни миксеви) за сопствене потребе, као и потребе других купаца.

2.000 тона

Складишни капацитет хладњаче

око 3.000 тона

Годишњи капацитет прераде