ФРИГОНАИС д.о.о.

Дубоко замрзнуто воће, асептик воћне каше, концентрисани воћни пиреи и сушено воће.

Орловића Павла 26, 18000 Ниш, Србија   00 381 18 259 044 [email protected] www.frigonais.rs  

FSSC 22000, HACCP, KOSHER

3.500 тона замрзнутог воћа

Складишни капацитет хладњаче

1.000 тона асептик воћних кашa

Складишни капацитет хладњаче

7.000 тона

Годишњи капацитет прераде